Choď na obsah Choď na menu
 


Výstrahy

Príspevky

16. 4. 2021

O nesmírně naléhavé potřebě odpuštění

/ Rubrika: Výstrahy

Jen velmi málo je těch lidí, kteří se dokážou ve svých myšlenkách zabývat odpuštěním vůči druhým lidem. Takových lidí je na Zemi opravdu velmi málo. Avšak ještě méně je těch, kteří dokážou doopravdy odpustit, a tím se oprostit od sice pozemsky neviditelného, přesto ale duchovně živoucího, svazujícího spojení s mnohými lidmi, kteří jim někdy zkřížili životní cesty.

 
Celý príspevok

5. 3. 2021

Pohľad na realitu, ktorý sa ostro vymyká štandardnému kresťanstvu

/ Rubrika: Výstrahy / Komentáre: 0

Pán je Láska! Naozaj? Nie je to len časť Pravdy, zatiaľ čo druhá časť zostáva zamlčovaná? Zostáva náročky zatlačená do úzadia, aby zbytočne ľudí neznepokojovala? Žiaľ, skutočná Pravda bolí a je treba odvahu na to, aby bola poznaná. Máte túto odvahu? Ak áno, môžete čítať ďalej.

 
Celý príspevok

20. 2. 2021

O smrti a o príčine jej krutosti

/ Rubrika: Výstrahy / Komentáre: 0

Smrť najbližších každého veľmi hlboko a silne zasiahne. Ak sme niekoho milovali, ak bol pre nás nepostrádateľný a on náhle odíde máme pocit, akoby sa nám zrútil svet. Máme pocit, akoby nám niekto zasadil ťažký úder a nejaký čas nám trvá, kým sa z neho spamätáme.

 
Celý príspevok

12. 2. 2021

Kometa soudu se řítí vesmírem! Buďme připraveni!

/ Rubrika: Výstrahy / Komentáre: 0

   Z neuvěřitelných dálav vesmíru se k naší planetě blíží velká kometa. A přichází proto, aby svým zářením konečně udělala pořádek ve stvoření!

 
Celý príspevok

20. 1. 2021

Nemajte strach z posledného súdu

/ Rubrika: Výstrahy

  Väčšina ľudí má strach zo svojej smrti a preto nechcú o nej ani len počuť. Mnohí veriaci majú strach z posledného súdu a preto tiež o tom nechcú nič počuť. Avšak naše naivné vyhýbanie sa nepríjemným skutočnostiam nemôže týmto nepríjemným skutočnostiam v nijakom prípade zabrániť. Budeme nimi konfrontovaní tak či tak, ibaže v prípade ustráchaného vyhýbania sa im absolútne nepripravení. A to bude len na našu vlastnú škodu, pretože ako sa hovorí, šťastie praje pripraveným.

 
Celý príspevok

27. 12. 2020

Jak udělá Tvůrce pořádek na Zemi?

/ Rubrika: Výstrahy / Komentáre: 0

    Velmi jednoduše! Změnou intenzity vesmírného záření! Představme si určitý elektrický spotřebič, který funguje na 220 voltů. Co se s ním stane, pokud ho připojíme na 380 voltů? Shoří! Bude zničen!

 
Celý príspevok

21. 12. 2020

Prečo sme v takejto situácii? A ako sa z nej dostať?

/ Rubrika: Výstrahy / Komentáre: 0

   To, čo prežívame v súčasnosti, nemá z globálneho hľadiska na našej planéte obdobu. Hovorí sa, že takejto výzve svet nečelil od druhej svetovej vojny. Či si to chceme priznať alebo nie, okolo nás prebieha niečo výnimočné, o čom sa bude ešte dlho hovoriť. Niečo, čo na dlhé obdobie poznamená národy zeme. Niečo, čo vstúpi do histórie a čoho sme práve my priamymi účastníkmi.

 
Celý príspevok