Choď na obsah Choď na menu
 


Skryté souvislosti

Príspevky

11. 3. 2021

Ako zvýšiť kapacitu a výkon svojho mozgu?

/ Rubrika: Skryté souvislosti

Všetkým nám je určite dobre známe, že náš mozog ani zďaleka nevyužívame v maximálnej miere, ale naopak, jeho využitie je skôr minimálne, alebo až zanedbateľné. A takýto stav pretrváva z toho dôvodu, že sme sa doteraz nenaučili správnym spôsobom využívať jednu z kľúčových funkcií mozgu, priamo súvisiacu s epifýzou, ktorá sa tiež nazýva šišinka mozgová.

 
Celý príspevok

14. 1. 2021

O mŕtvom z môjho sna a o jeho odkaze

/ Rubrika: Skryté souvislosti

Občas mám živé sny a v jednom z nich som stretol priateľa, ktorý dávno nežije. Hovorili sme spolu a nakoniec, keď sme sa už od seba vzďaľovali na mňa ešte z diaľky zakričal: "Kto bude otvorený, tomu povedz, že život smrťou nekončí. Život pokračuje a kto má len trochu rozumu, nech to vezme na vedomie a zariadi sa podľa toho. Inak bude horko ľutovať! "

 
Celý príspevok

11. 1. 2021

Trikrát o sexualite a trikrát o nesmrteľnosti

/ Rubrika: Skryté souvislosti

Napriek množstvu článkov o sexualite v nich chýba snaha dopracovať sa až k pochopeniu najhlbšej podstaty a zmyslu tohto fenoménu. Väčšina informácií je viacmenej iba povrchná, pretože pre ľudí je vo všeobecnosti hlbšie poznanie nezaujímavé. Nie sú totiž zvyknutí o veciach hlbšie premýšľať.

 
Celý príspevok

5. 1. 2021

Máme byť dobrými ľuďmi! Ale ako na to?

/ Rubrika: Skryté souvislosti

V rôznych cirkvách sa ľuďom odporúča, aby boli dobrí a aby sa stránili zla. To je samozrejme chvályhodné, ale veľmi často chýba návod, ako konkrétne to dosiahnuť. Často chýba celkom konkrétny postup, ako na to. Čo konkrétne treba robiť, aby sme sa stali dobrými ľuďmi a stránili sa zla? Lebo dobro je ako vzdialené mesto, do ktorého máme dôjsť, avšak bez poznania cesty k nemu tam nikdy neprídeme.

 
Celý príspevok

27. 12. 2020

Fantastické skutočnosti! Armáda tkáčov nášho osudu!

/ Rubrika: Skryté souvislosti / Komentáre: 0

   V tomto článku sa budeme zaoberať neviditeľnou realitou, ktorá má zásadný vplyv na vonkajšie dianie a na to, aký osud nás v budúcnosti postretne. Tieto dve reality sú totiž pevne prepojené a vzájomne sa ovplyvňujú, o čom žiaľ ľudia dneška už takmer nič nevedia, pretože vedieť nechcú, a pretože sa upli len na to najhrubšie, vonkajšie a materiálne.

 
Celý príspevok

21. 12. 2020

Katastrofa, zvaná vnitřní život jednotlivce!

/ Rubrika: Skryté souvislosti / Komentáre: 0

   Existují věci nesmírně důležité, jejichž dosah podceňujeme. Věci, kterým nepřikládáme velký význam, avšak ve skutečnosti právě oni zásadním způsobem ovlivňují celý náš život. Nevědět o nich, nepřikládat jim význam a podceňovat je pak musí mít nevyhnutelně katastrofální dopad na celé naše bytí.

 
Celý príspevok